Cătălina Aldea, Managing Partner Aldea Consulting
Cătălina
Aldea
Managing Partner Aldea Consulting

Sunt mai bine de 20 de ani de când Cătălina Aldea și-a început cariera în industria de retail și FMCG, iar faptul că debutul a coincis cu începutul istoriei moderne a retailului românesc îi oferă o experienţă unică în ceea ce privește cunoașterea acestui domeniu.

Cătălina și-a început cariera pe băncile a două companii multinationale (Coty şi Beiersdorf), unde am avut ocazia să vadă retailul și din perspectiva furnizorilor, fapt care avea să îi confere mai târziu o viziune unică în achiziții.

Ulterior, a fost cooptată într-unul dintre cele mai ambițioase proiecte antreprenoriale pe care le-a avut piața de retail românească, Univers'All. Aici, timp de trei ani, a pus bazele expertizei sale în materie de retail, iar în 2044 a fost recrutată de către Mega Image, companie în care a ocupat diverse poziții, ultima fiind cea Director Comercial și Membru în Comitetul Executiv.

Din 2015, Catalina a ales calea antreprenoriatului dezvoltând propriul business în domeniul consultanței.

Victor Bădescu, Client Business Partner NielsenIQ
Victor
Bădescu
Client Business Partner NielsenIQ

Felicia Racu, Senior Project Manager Horváth Romania
Felicia
Racu
Senior Project Manager Horváth Romania

Felicia Racu vine cu o experiență de 13 ani în consultanță în management, timp în care a ghidat companii spre îmbunătățirea performanței, profitabilității și productivității lor.

A lucrat cu o gamă diversă de clienți din diverse industrii - companii locale, start-up-uri și organizații non-profit - pentru a identifica oportunitățile de creștere a performanței și productivității organizaționale, a optimiza fluxuri de procese și a implementa strategii eficiente la nivel de companie.

Principalele arii de expertiza sunt optimizarea și automatizarea de procese de business, implementarea de strategii organizaționale, metode eficiente și dovedite de alocare a costurilor & raportare.

George Ochi, Consultant Agile
George
Ochi
Consultant Agile

George și-a început cariera în anul 2008, lucrând pentru companii bine cunoscute din industriile de telecomunicații și de dezvoltare software, în diferite funcții, printer care și inginer qa, project/product management, account management și business development.

În 2018 s-a alăturat Ascendis in rolul de consultant specializat în metodologii și moduri de lucru Agile.

Manager de proiect senior, cu un istoric semnificativ de inițiative de succes în zonele de business și IT. Formator și speaker, pasionat de schimbul de cunoștințe și educație.

15 ani de experiență în dezvoltarea de software, management IT, servicii de consultanță IT și management de proiect și un palmares de realizări dovedite în construirea, gestionarea, antrenarea, formarea și conducerea echipelor spre succes.

Expunere internațională: a lucrat timp de peste 10 ani în organizații globale, cu preponderență pentru piețele din US și EU.

Domenii de expertiză: organizații care urmăresc agilitatea de în business, echipe care adoptă sau practică agile, leadership agile, transformări agile și digitale, performanța echipelor în context agile, managementul soluțiilor și al livrărilor, managementul proiectelor clasice, agile și hibride.

Bogdan Tranca, Director Comercial Envipco România
Bogdan
Tranca
Director Comercial Envipco România

Bogdan Trancă este Director Comercial al Envipco România. Absolvent al Facultății de Management și Administrarea Afacerilor din cadrul Universității de Vest din Timișoara, conduce din 2019 echipa de marketing și vânzări a companiei, contribuind cu entuziasm și energie la îndeplinirea, pas cu pas, a viziunii Envipco: de a face economia circulară o realitate în România.

Ovidiu Cionac, Regional Sales Manager Danone România
Ovidiu
Cionac
Regional Sales Manager Danone România

Cu o experiență de peste 25 ani în industria bunurilor de larg consum și 21 ani în compania Danone, Ovidiu coordonează vânzările în regiunea de vest a țării, fiind responsabil de sistemele și canalele de distribuție, execuția instore și relațiile cu partenerii din această zonă.

Maria Biji, Director Comercial, Nasticom Impex
Maria
Biji
Director Comercial, Nasticom Impex

Ludovic Barta, Director General, CBA Nord Vest
Ludovic
Barta
Director General, CBA Nord Vest

Ghassan Shakhshir, General Manager, Safeway International
Ghassan
Shakhshir
General Manager, Safeway International

Parteneri
Fuchs
Danone
Envipco
Loncolor
italchimica
Farmec
Tchibo
magister
Evo
transart
cba
local
homegarden
arovit
Partener media
transilvania business