Politica de confidențialitate

Această politică de confidențialitate descrie practicile de confidențialitate ale Trade Media Solutions SRL. Politica noastră de confidențialitate se aplică oricărei platforme tipărite / online deținute de Trade Media Solutions SRL și explică modul în care folosim informațiile dvs. personale, oferindu-vă o imagine de ansamblu a modului în care vă protejăm confidențialitatea.

Colectarea datelor personale

Aceasta se face în 2 moduri:

- direct, utilizând datele personale furnizate de dvs. atunci când vă abonați la serviciile noastre: newslettere, reviste format print/e-copy și când vă înregistrați la evenimentele noastre.

Informațiile personale colectate direct pot conține următoarele detalii:

 • Nume si Prenume
 • Functia ocupata in cadrul companiei
 • Nume companie
 • Adresa companie
 • Domeniu de activitate companie
 • Număr de telefon
 • Adresa de e-mail

- indirect (de exemplu, atunci când vizitați site-ul nostru, unele detalii tehnice vor fi furnizate automat prin intermediul dispozitivului dvs., cum ar fi adresa IP, sistemul de operare și browserul de internet utilizat).

 

Scopul colectării datelor cu caracter personal

Datele personale colectate sunt utilizate:

 • Pentru a vă oferi produsele / serviciile noastre: reviste format print/e-copy, newslettere, informații despre evenimente, mesaje cu promoții ale  partenerilor revistei Progresiv
 • Pentru a crea statistici despre utilizarea produselor / serviciilor noastre, pentru a genera statistici de trafic si pentru a înțelege modul în care utilizatorii interacționează cu platforma noastră și cum putem îmbunătăți serviciile noastre.
 • Pentru a vă contacta în cazul modificărilor adreselor poștale, modificarilor de adrese de e-mail. In cazul in care doriti resetarea parolei, va trimitem un email. De asemenea, va oferim  informații despre abonament, evenimente, produse noi / servicii prin e-mail / telefon.
 • Pentru a salva setările și preferințele dvs. si pentru prevenirea reintroducerii acestor informații.
 • Pentru a proteja în continuare produsele și serviciile noastre împotriva utilizării incorecte.

Toate datele colectate de Trade Media Solutions SRL nu sunt și nu vor fi niciodată instrainate unor terțe părți.

Păstrarea Datelor

Vom păstra informațiile dvs. atât timp cât sunteți implicat în industria FMCG / comerțul cu amănuntul, cât timp sunteți interesat să primiți produsele / serviciile Progresiv si  până când primim o solicitare de ștergere din partea dumneavoastra. Nu pastram datele personale mai mult decât este necesar si le prelucram doar in scopul pentru care le-ați trimis.

Drepturile dumneavoastră

În orice moment, Trade Media Solutions SRL va respecta următoarele drepturi referitoare la datele dvs. personale:

 • Dreptul la rectificare (în orice moment puteți cere ca informațiile dumneavoastra să fie actualizate sau corectate);
 • Dreptul de a fi sterse definitv datele personale (în orice moment puteți cere ca informațiile dumneavoastra să fie șterse definitiv);
 • Dreptul de portabilitate a informatiilor (în orice moment puteți solicita transferarea informațiilor către o altă organizație);
 • Dreptul de a obiecta in cazul utilizarii datelor personale (în orice moment puteți să interziceți anumite utilizări ale datelor dumneavoastra personale);
 • Dreptul de acces la informatii referitoare la datele dumneavoastra personale (oricând aveți dreptul de a ști ce date personale au fost colectate despre dumneavoastra și modul în care sunt utilizate).

Pentru oricare dintre solicitările de mai sus privind datele personale, ne puteți contacta prin e-mail la office@trade.media sau la telefon +40 21 315 90 31.

Utilizarea internațională a site-urilor web

Site-urile noastre sunt gestionate pe servere din România, dar pot fi accesate online si la nivel global. Legislația UE privind confidențialitatea și protecția datelor personale  (GDPR) va fi menținută acolo unde este cazul și ne asigurăm că datele dumneavoastra personale sunt protejate de politica noastră de confidențialitate dincolo de granițele UE.

Prin furnizarea directă sau indirectă a datelor dumneavoastra personale, acceptați procesarea detaliilor dumneavoastra în conformitate cu aceste instrucțiuni.

Legături și utilizări terțe

Putem să furnizăm informațiile dumneavoastra institutiilor abilitate sa solicite respectivele informatii conform legii si ca raspuns direct la solicitarea acestora.

Site-urile noastre pot oferi linkuri către alte site-uri care au propriile condiții de utilizare, politici de securitate și confidențialitate. Dacă alegeți să vizitați unul dintre aceste site-uri, trebuie să examinați politicile care guvernează site-ul respectiv.

Aplicarea acestei politici de confidențialitate

Această politică de confidențialitate se aplică tuturor informațiilor colectate de către/ trimise către Trade Media Solutions SRL. Alte entități afiliate pot obține informații independent de tranzacțiile și experiențele cu dumneavoastra sau din alte surse. Această politică de confidențialitate nu se referă la acele informații.

Informații de contact ale companiei

Vă rugăm să ne contactați la Trade Media Solutions SRL, 1-5 G-ral David Praporgescu, Etaj 2, Sector 2, București 020965, România, sa trimiteți un e-mail la office@trade.media sau sa sunați la +40 21 315 90 31 pentru orice întrebări ați putea avea despre colectarea datelor și politica de confidențialitate.